Occasions Sale
product spotlight
    

Welkom op de website van
Carrier Refrigeration Benelux B.V.

Carrier Refrigeration Benelux B.V. is producent, leverancier en installateur van gekoelde displays en opslagsystemen voor de brede retail branche. Onze display oplossingen vinden hun toepassing bij versgroothandels, supermarkten, pompstations, shops en treinstations. Onze stekkerklare impuls oplossingen vinden echter ook hun toepassing in het out-of-home kanaal.

De naam die we sinds 1972 hebben opgebouwd, danken we aan de kwaliteit van onze producten, toegepaste technische installaties en service dienstverlening.

Carrier Refrigeration Benelux B.V. maakt onderdeel uit van UTC Climate, Controls & Security Systems en is vertegenwoordigd in alle Europese landen.

Op deze website kunt u nu al kennis maken met de wereld van bedrijfskoeling. Wij zijn trots op ons bedrijf en u zult ons leren kennen als organisatie met ambitieuze mensen die gewend zijn in teams samen te werken en snel resultaten neer te zetten.

 • Juli 2016 - AD Oostkamp in nieuw Delhaize concept

  Dit voorjaar besloot Fam. Van Boxstael hun winkel uit te breiden naar het nieuwe Delhaize concept. Hun tevredenheid over de bestaande Carrier meubels en lokaal koeltechnieker Dequeecker zorgde voor een unieke samenwerking.

  Lees verder

 • Juni 2016 - VriesVers Winnaars Event 2016

  Carrier Refrigeration Benelux heeft ook dit jaar de winkelwedstrijd gesponsord. Donderdag 2 juni 2016 werden de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing "VriesVers Winkel van het Jaar 2016".

  Lees verder

 • Mei 2016 - Carrier, koel- en warmteleverancier nieuwe C&B Alvo Neerpelt

  Op 20 april 2016 opende C&B Alvo een nieuwe vestiging te Neerpelt. Carrier plaatste een turnkey CO2 installatie met warmteterugwinning via vloerverwarming. Voor de prachtige versafdeling maakte Carrier gebruik van de lage Morea en Marché koelmeubelen die samen met de interieuroplossingen van Van Keulen Interieurbouw mooi in het geheel geïntegreerd zijn.

  Lees verder

disclaimer · over ons · PED · EH&S · faq · voorwaarden · contact 

 

©Copyright 2016 Carrier